Byxorna jag har sytt idag


Bildbomb

Lägger in lite bilder idag! Arwen i sin snygga Didrikson overall sittandes i sin bilstol. Sen den nya bodyn som jag har sytt idag och även den nya mössan som jag sydde i måndags! Och lite annat smått och gott :)

Var ju på shoppingtur på jofotex i Söderköping igår med Camilla, Tesse, Jenny och Monika! Hittade lite smått och gott! Nu väntar jag bara på mina paraplyflygare så jag kan sy en klänning, dem borde ligga i postlådan imorgon tycker jag!!


Mycket gjort idag

Spinningpasset imorse blev inte av, det blev Pump istället med mycket statisk träning. Hade behövt ett litet energikrävande pass egentligen, men ännu ömmare armar får duga ;)

Efter passet gick vi och käkade lunch på Thai coconut, sååååå gott vill jag säga! Jenny och jag sprang in på Ohlssons efteråt och jag hittade ett matchande fleecetyg till apfilten! Har börjat knåpa lite men nålarna är försvunna så jag passade på att göra klart napphållaren, nussehållaren och snutten med lappar.

Idag har vi även hunnit sätta in stolen i bilen, blev i baksätet efter många om och men, jag är för liten helt enkelt för att se över stolen.. Men bara att gilla läget! Hade tvättid ikväll med så det blev gjort också! Väskorna är också packade och inpackade i bilen för resan ner mot Virserum imorgon. Har fått mycket gjort vilket behövdes!

Tackar för mig för idag med att lägga in lite bilder! Arwen hittas nu för tiden i alla möjliga olika vinklar och ställningar vilket bilden visar.. Slänger också in en bild på vår nya bänkskiva som lyfte hela köket! Och även en bild på napphållaren jag åstadkom idag :)


Liggandes i soffan med..

... Värk ifrån nacke ner till tårna!! Har känt mig seg senaste veckan, har solklar järnbrist antagligen så snälla Monkan lämnade både tabletter och blutsaft här! Har börjat med tabletterna hittills för att se om det hjälper.. Dåligt med järn och inte världens bästa kondis, så lyckat! Tycker det har blivit lite läskigt på sistone nu när man tränar 2-3 gånger i veckan och det verkligen svartnar för en, känner ju av det vid snabba resningar och upp & ner hopp från golvet (vilket det blir ganska ofta nu) men jag vaknade väl upp när jag höll på att trilla med Arwen över vardagsrumsbordet INTE okej alls!!

Känner att jag ska ge kroppen en chans imorgon trots allt, järnet gör förhoppningsvis redan skillnad! Imorgon är det Baby-Spinning, hoppas ledaren är tillbaka så det blir lite mer strukturerat, men hon hade ryggskott senast så frågan är väl hur stor chansen är.

Veckan har hittills varit fullspäckad! Tårtkalas för våra sex-månaders hemma hos Camilla i torsdags. Vi blev inte så jätte många men Jenny med Milla, Tove med Lovisa, jag med Arwen och då självklart Camilla med Elmer och Selma, god tårta var det måste tilläggas!! På kvällen körde vi innebandy, var åtta pers så det var precis lagom! Igår (tisdag) var jag, Monkan och Jenny på Baby-Pump, jag är sönderkörd idag, så jäkla jobbigt pass... På kvällen var Nicke och jag och hämtade Bilstolen som vi beställde från jollyroom i söndags, snacka om snabb leverans! Vi valde en Britax Multi tech, imorgon ska den sättas in :) Idag blev det babysim som alla onsdagar, vi har börjat förbereda oss inför första dyket genom att hälla vatten över Arwens huvud med hjälp av svampar, vattenkannor och hinkar hittills har vi inte fått någon dålig reaktion på Arwen idag var hon däremot snorig så humöret var väl inte jätte bra i slutet, trött på det också, nu kan ju tänka er ;)

Nähe nu ska jag värma på vetekudden och gå och lägga mig, känner mig sjuk men antar att jag bara har en sjuhelvetes träningsvärk!


Tävling hos Josefine!

Har länge följt Josefine på hennes blogg, vi fick barn båda två i april i år :)

Nu är det tävlingsdags på hennes blogg, så var med vettja!!

Man tävlar om en tavla från www.formeli.se SUPER fina!



Tävlingen finns hos http://www.emmajosefine.com/2011/10/tavling-i-samarbete-med-formeli.html Gå nu in och var med :)

RSS 2.0