Onsdag 22 september 10+4

Har mått riktigt dåligt hela dagen, spyan har stått mig upp i halsen! Bara för att jag struntade i mina kex imorse, (eftersom jag har mått bra alla dagar hittils denna vecka) rubbades hela dagen, riktigt tråkigt!! Gick ut och satte mig i bilen för att ta frukosten i lite "annan miljö" och hoppades på att det skulle funka. Fan heller!! Satt i bilen sökte upp första bästa buske, men tack och lov det hölls sig inne! Samma sak vid lunch, mellanmål & kvällsmat spya upp i halsen och magen gör uppror till tusen och håller på att dö låter det som :P Jag är glad att jag slapp ta bort den döda igelkotten på skolgården idag, det fick stackars Ida göra istället vilket inte var direkt lyckat för henne heller eftersom hon är gravid hon med. Men tydligen ska läkerol vara ett bra knep, så det blir det att köpa :)

Jag tycker faktiskt att det har börjat synas lite nu, innan såg man gravid ut på kvällen eftersom man var svullen. Men nu har jag faktiskt en kula på morgonen med & barnen på jobbet sa det t.o.m idag att nu ser du gravid ut, haha!

Nähe nu fortsätter vi glutta på Idol.

Fredag 9+6

Ja som ni ser, fick beräknat förlossningsdatum en vecka senare än innan till den 16 april 2011 :)
Vi har fått sätt bäsen!!!!!! Ho ho, en riktig vilding. För det första stod mångubben på huvudet & för det andra rockade den loss ordentligt där inne med armarna! Vi fick oss ett gott skratt allesammans :D


En riktigt tydlig bild blev det, dem brukar vara rätt suddiga såhär tidigt.
Bubblan som är brevid försvinner den här veckan & moderkakan tar över.

Söndag 12 september 10 + 0

Där ser man, enligt familjeliv har man nu gått 10 fulla veckar och börjar ta sina steg in i v.11. Nu rör sig lilla smulan för fullt där inte, fast jag känner inte av det än. Men på tisdag så kommer vi få se det, kommer bli helt fantastiskt :) Längtar som bara den!
Idga har vi haft kalas här hemma, både för mig och för Niklas. Vi bjöd på Lasagne & Kladdkaka till efterrätt vilka båda två blev mycket goda så gästerna blev mätta och belåtna :) Nu sitter vi och tar igen oss i soffan. Eller jag sitter inte i soffan, jag sitter på en stol. Känns bättre för rumpa & rygg. Har ansträngt mig för mycket idag igen & får självklart igen det så här framåt kvällen. Har varit på apoteket och fått hjälp, ormsalva, vitaminer och panodil. Känner väl att det hjälper sisådär, men det känns bättre i psyket iaf. Illamåendet håller inte i sig hela dagarna längre utan kommer mest på natten, morgonen och kvällen. Lite jobbigt att fortfarande behöva vakna på natten bara för att man mår illa, men ändå känns det bättre eftersom det lugnar ner sig på dagen. Tvi tvi ta i trä! Jag ska nog inte säga för mycket. Har tyvärr fått ta en postafen både igår och idag, kanske det är därför det känns bättre också. Dock blir jag så himla dåsig vilket gör att man känner sig ännu mer trött. Men det kanske man kan stå ut med, illamåendet gör ju en faktiskt också trött..
Har inte blivit bokad på jobb någon dag denna vecka. Är inlagd imorgon, onsdag, torsdag & fredag men har inte hört något.. Hoppas på att jag kan få någon dag iaf! På tisdag blir det ju lite "jobb" iaf, iväg och träffa Kompisen. Vi ska äta tårta eftersom det är min födelsedag, blir nog en bra första träff :)

Ha det så bra gott folk!

Starten på ett helt nytt liv..

Ja, det är sant. En ny början, en väldigt ny början.
Niklas & Jag ska få en bebis, änsålänge beräknad till den 9 april 2011. Gud, vad jag ckockar många nu, jag chockade mig själv också. Men ack vilken lycka det är just nu! Dock har jag kännt att en hel del ajaj som har tagit över och jag har klagat hur mycket som helst. Hormoner, känslor, oro och trötthet leder faktiskt till ett väldigt upp&ner liv just nu. Jag mår illa ungefär 24 timmar om dygnet, sover dåligt och har sedan en vecka tillbaka problem med rygg, höger skinka och knä (troligtvis ischias, enligt mamma). Hoppas på att detta försvinner snart, både illamåendet och ryggvärken. Den drar ner en till botten.. Usch! Men ändå vill man inte klaga, man vill njuta. Men tyvärr tar det övertaget just nu! Men snart så ska det bli bättre!
Mycket händer i livet. Niklas liv stretar på i vanlig takt, han jobbar och står i och på något sätt är jag riktigt avundsjuk på att han har sådan brinnande glädje för sitt jobb. Jag vill med ha det så, en fast punkt, arbetskamrater och en trygghet.. Men mitt liv ser inte ut så, jag känner mig mer eller mindre som en prostituerad, jag blir bokad, gör det jag ska och får betalt. Haha, ni hör ju! Men jobb har jag, men ingen trygghet, ingen brinnande glädje som min älskade har. Jag är avundsjuk!
Som några kanske vet dessutom letar vi just nu större lägenhet också. Vi kommer aldrig få plats med en spjälsäng i sovrummet. Bättre att flytta nu än senare känner vi. Ska bli väldigt skönt att komma ifrån det här stället också är trött på Gotec & Sören. Bara massa lovande hit och dit och hitills har dem inte hållit något dem har lovat. Väldigt tråkigt, men något som vi dessutom har anat från första början. Men man lär sig av sina misstag! Vi var och tittade på en trea idag, i Gottfridsberg. Ingen höjdare! Slitet, litet kök & mörk lägenhet, bara massa takfönster. Visst den hade sin charm. Men den låg dessutom på fjärde våningen, gah! Högt upp & jobbiga trappor! Så den blir det att tacka Nej till. Bättre lycka nästa gång.

Det är det i stort sätt som händer just nu. Hemligheten är inte längre en hemligthet. & nästa vecka ska vi få se bebisen för första gången, dock med vaginalt ultraljud så det blir nog inga bilder tyvärr. Om vi inte lyckas ta någon bild med telefonen på skärmen, haha, tanken har slagit mig :)

Ha det bra! Hej

RSS 2.0