Det är Robin Hoooood jag vill ha!!

Tur att min nära finns! Ryggen är paj, igen. Förbannade helvetes jääävla pisss tralala!


Ett vilddjur till bebis som låter som ett helt fotbollslag!

Sitter här just nu och försöker trötta ut den lilla! Hon vill verkligen inte somna ikväll trotts 2 vällingomgångar, massa fisar & rapar och dessutom en ordentlig spya! Hon har även sedan en tid tillbaka börjat andas som ett helt fotbollslag, hon tar uppehåll och sedan flåsar hon på! Knasboll.. Kan ju bero på förkylningen som inte vill ge med sig också, hoppas dock den gör det snart så vi får slut på eländet.. Tänderna får vänta till jul!

Idag var vi och tittade på lokal till bröllopet, kommer inte avslöja vilken ännu! Båda två föll pladax bara vi kom dit, både utsidan och insidan är fantastisk och alla planer om dekorering och andra fix började bubbla i huvudet så nu letas det grejer för fullt! Vi har ju ett helt vindsförråd att fylla innan det är dags och jag är inte den som är den hihi :)

Ett sensommar bröllop blir det iaf! Datum kommer jag inte heller tala om ännu!

Sov så gott :)


En underbar överraskning

Sedan igår har jag verkligen svävat på rosa fluffiga moln! Har väl egentligen gjort det sedan 2 år och 3 månader tillbaka men igår blev dem ännu fluffigare!

Niklas, jag och Arwen är inne i Arwens rum och sorterar kläder. Hittar då pepparkaksdräkten som vi köpte för någon vecka sedan och vi bestämde oss för att ta på henne den och knäppa lite bilder till julkorten.. Niklas som sitter närmast Arwen säger då till mig att jag ska klä på Arwen den.. Tjafsade då emot lite och sa något i stil med "du sitter närmast gör det du" Nej svarar han... Anar då att Arwen har gjort en riktig storbajs och säger då åt Niklas flera gånger att "fixa det du".. Tillslut ger jag mig sätter mig lite halvsur på golvet och tar av henne hängselklänningen (hon sitter då med ryggen mot mig). Niklas säger "titta på henne" så jag vänder henne mot mig och ser då att det på hennes body står skrivet med en tuschpenna "kan inte du gifta dig med min pappa?".. Jag höll på att smälla av!! Säger ingenting, tittar lite försynt på Niklas och trycker sedan ner mitt huvud i Arwens nacke. Behöver jag säga varför? :) Niklas säger till sist "vad svarar du" och det valet var ju inte svårt JAAAAAAAA såklart!!!

Jag är så lycklig!!


Ett tag sedan!

Har ganska fullt upp! Just nu med en gnällig bebis som inte riktigt är nöjd.. Har hållt på sedan i söndags så nu är man lite trött på det, men det är bara att hänga i och njuta utav dem glada stunderna.

Igår hämtade vi vår bil en Ford mondeo ghia -04, kombi! Helt underbart, utrymme på i skuffen och i baksätet, slipper vara packade sillar! Slänger in en bild här nedan.. Vi var även och hämtade vår nya vagn, Emmaljunga Scooter en röd, känner mig riktigt stolt över det köpet för Arwen gnällde inte en minut när hon satt/låg i vagnen vilket är ganska ovanligt nu för tiden! Dessutom är den så lätt att köra, får väl se hur mycket vi kommer använda brion nu, blir väl när man vet att hon kommer sova ett bra tag i den eller när man tar en lång promenad :) slänger in en bild på den med men färgen är inte rättvis på den bilden riktigt.

Nu gnälls det igen! Hej


RSS 2.0